>> HírekHírekHelyiAktuálisÖsszefogtak a néptáncosok

Összefogtak a néptáncosok

Írta:  Kategória: Aktuális 2017. augusztus 28., hétfő 08:07
Készül a néptáncos udvar Készül a néptáncos udvar

Példaértékű összefogás Kapuvár Város Önkormányzata és a néptáncosok közössége között.  Megvalósult egy újabb beruházás Kapuváron, a helyi önkormányzat és a néptáncos civil közösség összefogásával. A néptáncosok megmutatták, hogy nem csak a színpadon tesznek városunkért, hanem felelősséget vállalnak a közös értékeinkért, a város fejlődéséért.

Az önkormányzat biztosította az alapanyagokat, elkészítette a vízelvezetést és előkészítette a térkövezéshez a Barsi iskola udvarát. A néptáncosok az alaphoz kavicsot, homokot vásároltak, elvégezték a térkövezési munkákat, közel 350 m2 területet varázsoltak széppé és a jövőben tovább szépítik a közösségi teret, a Barsi udvarát.

 

Így indult a reggelMiközben zajlott a Barsi iskola udvarának térkövezése, szorgos női kezek ebédet készítettek, kávét főztek, pakoltak, ablakot-tükröt pucoltak, korlátot sikáltak, takarítottak az épületben.

Sajnos, egyre kevesebb olyan vezető van, aki sikeresen, motíválva képes irányítani egy közösséget. Csitei Gábor a dr. Barsi Ernő Néptánciskola vezetője ezen kevesek közé tartozik, és minden elismerés megilleti azért a munkáért, amit e dícséretes közösség élén végez!

 

"Az ember csak annyit ér, amennyi hasznot hajt embertársainak, hazájának s ezáltal az egész emberiségnek." (Gróf Széchenyi István)

 

Szorgos kezek dolgoznak

 

 Köszönet a segítőknek!

Megjelent: 646 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. augusztus 28., hétfő 08:36
Egy LikeKövess

Legfrissebb apró

A hónap videója

Híre van a kapuváriak számára?

  • Tel: +(36) 20/9459-416hire van Kapuvár számára?
  • Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.