>> HírekHírekSportCsapat sportAz osztrák Hypo Répcelakon játszik

Az osztrák Hypo Répcelakon játszik

Írta:  Kategória: Csapat sport 2017. július 28., péntek 18:09

Szeptember 1-jén Répcelakra látogat az osztrák Hypo NÖ női kézilabda csapata!

Egy felkészülési mérkőzés keretében láthatják az érdeklődők a számos eredménnyel büszkélkedő klub csapatát, ellenfelük a Mosonmagyaróvári KC SE lesz. Bizton állíthatjuk, hogy két igazán motivált együttes csap majd össze, hiszen mindkét fél számára kulcsfontosságú, hogy jól sikerüljön az elkövetkező szezonra való felkészülés.

Az MKC új vezetőedzőjük, Bognár Róbert irányítása alatt most szívvel-lélekkel azért küzd, hogy tavalyi kiesésük után a bajnokságban való szereplésük nyomán azonnal visszakerülhessen az elsőosztályba: erre ad esélyt, ha megszerezik a Nyugati csoport első helyét. Céljuk világos: újra az élvonalban játszani. Ezt a törekvésüket támogatja irányítóként és átlövőként is bevethető, újonnan az Alba Fehérvártól igazolt játékosuk, Tilinger Tamara, aki két évet írt alá náluk. A még csak 28 éves Magyar Válogatott kerettagot hosszú éveken keresztül az NB I egyik legjobb góllövőjeként tartották számon, két évvel ezelőtt 23 találkozón 147 gól szerepelt a neve mellett.

 

A zsinórban 41-szeres osztrák bajnok, 29-szeres osztrák kupagyőztes, valamint nyolcszoros bajnokok ligája győztes egyesület évekig tartó lendületét tavaly sikerült először megtörni. 1988 óta minden évben elhozták az Osztrák Kupát, ám a hosszú éveken át legyőzhetetlennek bizonyuló gárda 2017-ben a döntőben mindössze egy gól különbséggel „csak” az ezüstérmet szerezte meg. Az alapelvek, a küzdőszellem, az összetartás és a szenvedély olyanok számunkra, mint a levegő – vallják – felesküdött egységet alkotunk: egy szívvel, egy lélekkel! Ezzel szeretnénk minden meccsen és kupán nyerni és a csúcson állni! „Jövőnket az határozza meg, amit ma teszünk” – szól a Hypo NÖ szlogenje, amely a szeptember 1-jére is igazán sokat ígér.

 

A 18 órakor kezdődő mérkőzésre 08.01-jén kezdődik a jegyek árusítása (800 Ft-os áron). Jegyvásárlás és foglalás: a Répce Sportcsarnokban ill. a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. További információ a Répce Sportcsarnok Facebook oldalán.

 

Teljesárú jegy: 800 Ft

Kedvezményes jegy répcelaki lakosok részére: 600 Ft

Répce Sportcsarnok Tiszteletbeli alapító tagok részére: 500 Ft

Regisztrációs jegy (14 éves kor alatt): ingyenes.

A jegyek (az alapító tagok kivételével) nem helyre szólóak, a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A sportcsarnok tiszteletbeli alapító tagjai részére a kijelölt helyeikre szóló előfoglalásra 2017.08.18-áig van lehetőségük. Kedvezményes jegyet lakcímkártya felmutatása mellett áll módunkban biztosítani. Gyermekek részére regisztrációs jegy váltása kötelező.

Megjelent: 168 alkalommal

NB I. Tabella

 

 

 

 

Egy LikeKövess

KSE mérkőzés

0 Nap 0 óra 0 perc 0 mp
Következő mérkőzés
Hegyeshalmi SC  :  Kapuvári SE
Hegyeshalmi SC Kapuvári SE
--

Megyei I.o. tabella

#Csapat Pont
1 Lipót SE Pékség 40
2 LOLAND Nyúl SC 40
3 VHB Ménfőcsanak ESK 37
4 Bácsa FC SE 30
5 Jánossomorjai SE 25
6 Gönyű SE 25
7 Rajka SE 21
8 Öttevény TC 20
9 Győrszentiván SE 20
10 Kapuvári SE 19
11 Hédervári KSE 19
12 Fertőszentmiklós SE 14
13 Hegyeshalmi SC 10
14 Beled SE 8

KSE eredmény

A hónap videója

Híre van a kapuváriak számára?

  • Tel: +(36) 20/9459-416hire van Kapuvár számára?
  • Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.