>> HírekHírekSportKüzdősportBalatonon edzőtáboroztak karatésaink

Balatonon edzőtáboroztak karatésaink

Írta:  Kategória: Küzdősport 2017. július 28., péntek 22:52

Mint minden évben, idén is a Magyar Tenger partjára utaztak a Castrum SC karatékái, hogy csapaterősítő, és vizsga felkészítő edzőtáborban vehessenek részt répcelaki, és budapesti társaikkal. A közel 80 fős edzőtábor résztvevőit idén is remek programokkal várták az edzők.

 

 

"- Már több mint 33 éve járok nyári edzőtáborokba. Azon dolgozom, hogy lehetőleg ezek a táborok mindig a Balaton partján legyenek megrendezve. Remek érzés az, amikor az edzések közt megfáradva megtudunk mártózni a Balaton vizében. Ráadásul számtalan érdekes program megszervezésében is nagy szerepet kap a Balaton.

 

batman-1Mind a szálláshely, mind pedig az étkezések minősége megelelő volt, főleg úgy, hogy a Cserpes Sajtműhely "protein bombáival" (joghurtok, sajtok, italok és csodálatos Cserpes Trudi!) sikerült még azt kiegészítenünk is. A gyerekek a napi három edzés mellett egy cseppet sem értek rá unatkozni. Igyekeztünk minden napra érdekes programot szervezni. Így a Bowling, minigolf, biliárd mellett kemény paintball és lézerharc csatában vehettek részt. A kétkerekű Segway-t is kipróbálhattuk BATMAN-val karöltve! Kalandos éjszakai vizi edzésben is részesültünk, valamint sportolóink sikeres övvizsgát tettek a tábor végén.

 

- Remete László, és Gergő 10. kyu-ra, Szücs Hanna és Nyikos Eszter 9. kyura, Németh Jankó és Virág 8. kyura, Hoffer András 6. kyura, míg Bán Lili 3. Végerbauer Roberta pedig 2. kyura vizsgázott. Az övvizsgát követően vidám vetélkedőt szerveztünk az Ippon KSE és a Rakurai harcosaival közösen, majd pedig hatalmas tortával köszöntöttük fel a Castrum szülinaposait és Németh Veronikát, aki 20. életévét töltötte be a tábor végén.

 

Öröm volt, hogy családok is jöttek a táborba, és a szülők is megtapasztalhatták milyen egy igazi jó csapatba tartozni.

Mind az időjárás, mind pedig a körülmények elkényeztettek bennünket, így már le is foglaltuk a 2018-as időpontot is Balatonlellén. A csapat pedig kiharcolta, hogy augusztusban a kapuvári edzőtermeben is szervezzünk egy 3 napos bentalvós tábort, amire már most 27-en(!!!) jelentkeztek." - tudatta portálunkkal Sensei Pantelics Péter, a Castrum elnöke.

 

paintball

Megjelent: 436 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. július 28., péntek 23:33

NB I. Tabella

 

 

 

 

Egy LikeKövess

KSE mérkőzés

0 Nap 0 óra 0 perc 0 mp
Következő mérkőzés
Hegyeshalmi SC  :  Kapuvári SE
Hegyeshalmi SC Kapuvári SE
--

Megyei I.o. tabella

#Csapat Pont
1 Lipót SE Pékség 40
2 LOLAND Nyúl SC 40
3 VHB Ménfőcsanak ESK 37
4 Bácsa FC SE 30
5 Jánossomorjai SE 25
6 Gönyű SE 25
7 Rajka SE 21
8 Öttevény TC 20
9 Győrszentiván SE 20
10 Kapuvári SE 19
11 Hédervári KSE 19
12 Fertőszentmiklós SE 14
13 Hegyeshalmi SC 10
14 Beled SE 8

KSE eredmény

A hónap videója

Híre van a kapuváriak számára?

  • Tel: +(36) 20/9459-416hire van Kapuvár számára?
  • Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.