>> HírekHírekSportKüzdősportLátványos videóval számol be a Castrum

Látványos videóval számol be a Castrum

Írta:  Kategória: Küzdősport 2017. szeptember 12., kedd 11:35

Rövid, de látványos videó összefoglalóval számol be, és köszöni meg a támogatást a Castrum SC Kapuvár. A 34 éve működő egyesület egyre nívósabb dolgokkal rukkol elő, sporteredményeiken túl.

 

A Castrumtól már megszokhattuk a minőséget. Ezúttal egy látványos videóval hívták fel magukra a figyelmet. Sensei Pantelics Péter edzőt kérdeztük:

 

- " A Castrum mindig ügyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa! Versenyzőink nem csak a küzdőtéren jeleskednek, de szerencsére az iskolapadokban is. Fontos számunkra, hogy egy jó sportoló, jó tanuló is legyen, és példaképpé váljon környezete számára. Ezért igyekszünk megteremteni ezeket a körülményeket a Castrumban.

 

Castrumosok csapatként egységesen melegítenek, még a versenyeken isCastrumosok csapatként, egységesenSportolóinknak saját, méretre varrt sportruházatuk van, melyen a Castrum logóját, és saját nevüket viselik büszkén. Plakátaink, szórólapjaink, honlapunk és a közösségi oldalaink is rendezettek, tetszetősek.

A tavaly kiadott 28 oldalas színes magazinunkkal is a nálunk zajló minőséget kívántuk kifejezni. A fiatalok és idősek is jól érzik a Castrumban magukat. A csapat nem csak edzeni jár az edzőterembe, hanem ott kőkemény csocsó partik, kártya csaták zajlanak. Szinte, egy ifjúsági házként működünk.

Az edző-, és egyesületi pólókon túl, különböző "relikviák" (tollak, kulcstartók, kulacsok, naptárak stb.) is jelzik viselőiknek, hogy Ők egy márkát képviselnek, egy minőséget használnak, a CASTRUM CSAPAT-ba tartoznak!

 

Természetesen ez a Castrum márka, egy országos szinten is kimagasló minőséget hordoz, melyre azok a kapuváriak is büszkék lehetnek, akiket még nem érintett meg valamely módon a harcművészet.

 

- Számunkra fontos, hogy támogatóink megbecsülve érezzék magukat, hiszen nélkülük nagyon keserves dolgunk lenne. Tanítványaimat arra tanítom, hogy inkább 3x köszönjenek meg valamit, mintsem egyszer elfelejtsék! Ez a mostani videó is egy köszönetnyilvánítás a Provertha Zrt felé, Szalay Antalnak, és kedves feleségének Rosemarie asszonynak, akik a hétvégén segítették kényelmes, és biztonságos utazásunkat Jászberénybe, az I. "Y-Brand" Motiváció Kupára.

És természetesen ez a kis klip tiszteleg a sportolóink, és szüleik előtt is, akik tudják, hogy milyen kemény munka árán juthat el valaki a dobogóra."

 

Megjelent: 316 alkalommal

NB I. Tabella

 

 

 

 

Egy LikeKövess

KSE mérkőzés

0 Nap 0 óra 0 perc 0 mp
Következő mérkőzés
Hegyeshalmi SC  :  Kapuvári SE
Hegyeshalmi SC Kapuvári SE
--

Megyei I.o. tabella

#Csapat Pont
1 Lipót SE Pékség 40
2 LOLAND Nyúl SC 40
3 VHB Ménfőcsanak ESK 37
4 Bácsa FC SE 30
5 Jánossomorjai SE 25
6 Gönyű SE 25
7 Rajka SE 21
8 Öttevény TC 20
9 Győrszentiván SE 20
10 Kapuvári SE 19
11 Hédervári KSE 19
12 Fertőszentmiklós SE 14
13 Hegyeshalmi SC 10
14 Beled SE 8

KSE eredmény

A hónap videója

Híre van a kapuváriak számára?

  • Tel: +(36) 20/9459-416hire van Kapuvár számára?
  • Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.