>> HírekHírekSportKüzdősport100% felett teljesített ismét a Castrum

100% felett teljesített ismét a Castrum

Írta:  Kategória: Küzdősport 2017. október 10., kedd 09:57

Már csütörtökön Budapestre utaztak a Castrum karatékái, hogy résztvegyenek a két napos Dream Cup World Utánpótlás és Master Kyokushin Karate Világkupán. 18 ország több, mint 400 legjob karatésai mérték össze erejüket a hétvégén. A Castrum három versenyzője 3 aranyérmet, és egy bronzérmet harcolt ki az U18-as korcsoportban.

U12, U14, U16 és az U18 kategóriák mellett a Senior korú karatékák is tamamira léptek a budapesti Körcsarnokban a hétvégén. A pénteki napon a KATA (formagyakorlat) versenyszámok, valamint az utánpótlás versenyek elődöntői zajlottak 5 küzdőtéren.

ban-lili-fejrugasa

Ezen a napon Pantelics Bence az U18-as kategóriában bronzérmet szerzett formagyakorlatban, illetve Bán Lilivel és Végerbauer Robertával egyetemben küzdelemben is kiérdemelték a szombati napon való részvételt.

 

bence-fej1Szombatra már csak egy emelvényes főtatamit hagytak meg a szervezők, és ezen zajlottak az U16, U18 és Master kategóriák döntői.

A három Castrumos versenyző a tőlük már megszokott lendülettel osztotta a wazarikat és ipponokat. Bán Lili a junior női -55 kg-os kategóriában Európa bajnokhoz méltón harcolt, és ezúttal sem talált legyőzőre. Végerbauer Roberta és Pantelics Bence megvédték tavaly megszerzett Világkupa pozíciójukat, és ezúttal is magabiztosan uralták kategóriájuk mezőnyét. 

A nap végén 3 aranyéremmel, és egy KATA bronzéremmel büszkélkedhettek városunk karatékái.

 

dob

 

Sensei Pantelics Péter, a Castrum elnöke és edzője elégedetten nyilatkozott portálunknak:

" - Nagyon örülök versenyzőim sikerének, és szófogadó viselkedésüknek a küzdőtéren. Öröm számomra, hogy Ők nem csak ütnek-vágnak a küzdelmek során, hanem lekövetik kintről érkező utasításaimat, és szinte abban a pillanatban végre is hajtják azokat. Egy-egy ilyen utasítás a szombati napon is wazarihoz, illetve ipponhoz segítette a fiatalokat. A Magyar Kyokushin Karate Szervezetben 52 klub van. Az országos pontversenyben pedig az őszi állás szerint, a Castrum SC Kapuvár az előkelő 3. helyen áll. Előttünk a debreceni Shógun, és a jászberényi Yakuzák vannak. Fontos tudni, hogy az élmezőnyben lévő egyesületek egy-egy versenyen még a Castrum klublétszámánál is nagyobb versenyzőgárdával vonulnak fel. Ennek ellenére, mi szerény kis csapatunkkal ott vagyunk az élbolyban, és bizonyítjuk a Castrumban folyó szakmaiságot.
- Köszönjük támogatóinknak, és a MOL Tehetségprogramnak, hogy segítik versenyzőinket, és számíthatunk rájuk!"

 

A Castrum a következő héten Samoborba utazik, a Branko Bosnjak Memória kupára, ahol 13 ország képviseli magát a nemzetközi bajnokságon!

 

zaszlo2017

 

 

Megjelent: 106 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. október 10., kedd 01:47

NB I. Tabella

 

 

 

 

Egy LikeKövess

KSE mérkőzés

0 Nap 0 óra 0 perc 0 mp
Következő mérkőzés
Hegyeshalmi SC  :  Kapuvári SE
Hegyeshalmi SC Kapuvári SE
--

Megyei I.o. tabella

#Csapat Pont
1 Lipót SE Pékség 40
2 LOLAND Nyúl SC 40
3 VHB Ménfőcsanak ESK 37
4 Bácsa FC SE 30
5 Jánossomorjai SE 25
6 Gönyű SE 25
7 Rajka SE 21
8 Öttevény TC 20
9 Győrszentiván SE 20
10 Kapuvári SE 19
11 Hédervári KSE 19
12 Fertőszentmiklós SE 14
13 Hegyeshalmi SC 10
14 Beled SE 8

KSE eredmény

A hónap videója

Híre van a kapuváriak számára?

  • Tel: +(36) 20/9459-416hire van Kapuvár számára?
  • Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.