Impresszum

Szerkesztő: Pantelics Péter és az ÉletKapcsolat: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: 20/9459-416
 
Az oldalon fellelhető hírek, információk Kapuvár várossal, és lakóival összefüggésbe hozható írásokat hivatott összegezni.
Az oldal célja, hogy egy olyan platfromot biztosítson a Rábaközi város lakóinak, ahol információt cserélhetnek Kapuvár várossal kapcsolatos dolgokban.
Az elfajzott médiával szemben, igyekszünk értékként kiemelni a dicsőséget, a szorgalmat, az elismerést.
Az Infokapuvár portálon még az is hír, ami esetleg más, megyei portáloknak nem az.
A lényeg: - Kötödjön Kapuvárhoz, és a helyi lakossághoz.
 

"Hírek Kapuvárról, nem csak Kapuváriaknak!"

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.infokapuvar.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem!

Az infokapuvar.hu weblapon ("lap") található tartalom az INFOKAPUVAR ("kiadó") szellemi tulajdona. Az Kiadó fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára, az INFOKAPUVAR.HU oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

 

Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az infokapuvar.hu követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni. Az Infokapuvar.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

Az infokapuvar fentartja a jogot, hogy hirdetéseket támogatásként, akár ingyen is rendelkezésére bocsásson azon szervezeteknek, partnereinek, akik azt megérdemlik.

A portál célja nem kimondottan az anyagi haszonszerzés, pénzcentrikus világ tovább táplálása!

Híre van a kapuváriak számára?

  • Tel: +(36) 20/9459-416hire van Kapuvár számára?
  • Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.