2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra, Szandra
Holnap Ivó, Milánnapja lesz.

Világbajnokoktól vehették át a díjakat a karatésok

Castrumoosok Castrumoosok

Szombaton rendezték Jászberényben az I. Y. Motiváció Országos Bajnokságot, ahol a Castrum SC 7 versenyzője 2 arany-, 1 ezüst- és 2 bronzérmet szerzett az ősz első utánpótlás versenyén. Díjaikat a Kyokushin karate magyar Világbajnok legendáitól vehették át!

 

A versenyre az ország minden pontjáról érkeztek karatékák, hogy találkozhassanak hazánk 3 női kyokushin karatés világbajnoknőivel, (Dr. Szepesi Csenge 2x Világbajnok, 4x Európa - és 4x Magyar Bajnok, Sztankó Rita 3x Világkupa győztes, 2x Európa-, és 6x Magyar Bajnok, Szövetes Veronika Világbajnok, 2x Világkupa győztes, 7x Európa és 8x Magyar Bajnok.) valamint Shihan Furkó Kálmánnal, a magyar Kyokushin 8. danos mesterével.

 

A remek szervezésű versenyen már a Castrum fiataljai is győzelmekkel mutatkoztak be. Szücs Hanna ezüst-, míg Németh Virág bronzérmet harcolt ki a Gyermek I. Női könnyűsúly kategóriájában. Hoffer András a serdülő nehézsúlyban állhatott a dobogó harmadik fokára. Németh Jankó a Gyermek I. fiú -36 kg-os korcsoportban 5. helyezést ért el.

 

Bán Lili ipponokkal szigorúan, utasította maga mögé a junior női könnyűsúly versenyzőit, hasonlóan Pantelics Bencéhez, aki a junior férfi 75 kg-os kategóriában állhatott a dobogó legfelső fokára.

"Örülök, hogy sportolóink személyesen is találkozhattak a Magyar Kyokushin karate élő legendáival, és motivációval tele folytatják a felkészülést a további őszi versenyekre. Ez támogatóinak, és az Új Európa Alapítvány tehetségtámogató programja nélkül ez nehezen lenne kivitelezhető." - nyilatkozta Sensei Pantelics Péter a Castrum edzője, és elnöke.

 

Akcióban az utánpótlás

 

 

BanLili-fejrugasa

 

 

BanLili-tamad

 

 

bence-tamad2

 

 

virag-csataban

 

 

jaszberenyben

 

 

További képek, a Castrum SC facebook oldalán >>>

 

Facebook - Kövess minket