2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra, Szandra
Holnap Ivó, Milánnapja lesz.

Úton a karate Diákolimpia döntő felé

Hajrá CASTRUM! Hajrá CASTRUM!

Vasárnap rendezték Várpalotán a Kyokushin karate Diákolimpia elődöntőt, melyre 29 egyesületből 300 feletti nevezés érkezett. A Castrumot képviselő 13 fős versenyző csapatból kilencen életükben először indultak a Magyar Diáksportszövetség rangos versenyén. A Castrum fiataljai 2 arany-, 1 ezüst- és 3 bronzérmet szereztek.

 

Az Országos Kyokushin Diákolimpiát két területi selejtező előzi meg. A Dunántúli régió elődöntőjére idén is sokan érkeztek. A Castrum SC Kapuvár 13 fős csapatából kilencen most indultak először ezen a versenyen. Volt olyan is, aki betegen vállalta a részvételt, csak azért, hogy majd a döntőben bizonyíthasson. A kapuvári fiatal utánpótlás csapat ennek ellenére szépen szerepelt, és csaknem teljes létszámban biztosították részvételüket az április 14-én, a Veszprémi Arénában megrendezésre kerülő Diákolimpia döntőben.

 

virag-akciobanAranyérmesek:
Bán Lili és Németh Virág
ezüstérmes:
Szücs Hanna,
Bronzérmesek:
Szalai Kitti, Fandák Ajándék és Csonka Lili

 

Végerbauer Roberta kategóriájában ezúttal nem volt más induló, így ő majd csak a döntőben tud küzdelmével bizonyítani. A korábbi Castrumos DOL bajnokok pedig más területen vették ki részüket e jeles napon. Míg Pantelics Bence bíróként jeleskedett, addig Németh Veronika már a Castrum 2. vonalának edzői munkájában segített mesterének, Sensei Pantelics Péter edzőnek.

 

Gratulálunk a csapat szép ereményéhez!

 

varpalota-castrum

 

 

szucs-hanna-fejrugasa

 

További képek a Castrum facebook albumában >>>

Facebook - Kövess minket