2024. április 27. szombat
Zita, Mariann
Holnap Valéria, Nimródnapja lesz.

9 érmet hozott a Castrum Siklósról a hétvégén

Siklósra utazott szombaton a Castrum egy kisebb utánpótlás csapattal a Kyokushin Karate Utánpótlás Magyar Bajnokságra, ahol a kapuvári karatésok 5 arany-, 3 ezüst - és 1 bronzérmet harcoltak ki

 

A Diákolimpia versenyek mellett, egyik legrangosabb megmérettetés a kyokushin karate közösségben, az Utánpótlás Magyar Bajnokság. 2023.november 4-én, Siklóson rendezték meg a rangos eseményt, ahol 30 karate egyesület küldte versenyzőit a jeles rendezvényre.

A Damashi Kupán a kapuvári Castrum SC 9 versenyzője 9 érmet szerzett. Mindegyik fiatal versenyzőnek sikerült dobogóra állnia. A Magyar bajnoki cím megszerzéséhez 3-4 győztes küzdelemre volt szükségük.

Aranyérmesek: Horváth Réka, Serfőző Lia, Görgics Máté, Serfőző Zalán és Németh Virág.

Ezüstérmesek: Molnár Benett, Horváth Nándor és Szücs Hanna

Bronzérmes: Bors Jázmin.

"- Négy küzdőtéren zajlottak a szombati küzdelmek, és remek segítség volt Szalay Berta válogatott versenyzőnk, aki besegített a gyerekek győzelemre juttatásában. Bertával november 18-n Spanyolországban indulunk a Világbajnokságon, az utánpótlás versenyzőink pedig készülhetnek az évvégi övvizsgára. "

- tudatta Sensei Pantelics Péter portálunkkal.

Az utánpótlás versenyzőknek országos versenyre már nem kell számítaniuk, viszont Szalay Bertának még szurkolhatunk, hiszen Ő november 18-án Lorcán (Spanyolország) a WKB súlycsoportnélküli Világbajnokságán, majd pedig egy Európa kupán képviseli városunkat.

wkb

Kapcsolódó elemek

Facebook - Kövess minket