2024. április 28. vasárnap
Valéria, Nimród
Holnap Péternapja lesz.

Kapuvár–Csorna 1–3 (0–2)

Hármat varrtak a hálónkba Hármat varrtak a hálónkba

Nem sikerült, még a döntetlent sem kiharcolnia a kapuvári csapatnak. Újra kikaptunk Csornától. A viharos szél rúgta a gólokat a kapuvári hálóba?

Kapuvár, 200 néző. V.: Czinder.
Kapuvár: Tüske – Markó (Somogyi), Licskai, Müller, Németh B., Horváth A., Péter, Horváth Cs. (Szabó Á.), Kleizer, Kovács M. (Varga I B.), Nicsenko. Edző: Varga József.

Csorna: Lőre – Varga László (Molnár G.), Csonka, Fehér, Nagy Sz., Varga T., Lajtos, Varga Levente, Babits, Vörös Torma M., Véghelyi (Kiss M.). Edző: Varga Péter.

Gsz.: Szabó Á., ill. Lajtos (3).

A szél által támogatott vendégcsapat a mérkőzés elején egy szabadrúgást követően szerzett vezetést, melyet a félidő derekán tovább növelt. A második játékrész harmadik percében újabb gólt szerzett a Csorna, s ezzel bebiztosította megérdemelt győzelmét.

Jók: Péter, Németh B., ill. Lajtos, Fehér, Varga Levente, Babits, Varga T.

Varga József: – Tollaslabda mérkőzésen éreztem magam. Amelyik csapat egy picit okosabban játszott és néha letette a labdát a földre, simán megnyerte a mérkőzést. Operett futballistákkal nehéz lesz háborút nyerni.

Varga Péter: – Orkán erejű szélben próbáltuk a labdát a földön tartani. A megnyugtató előny után magabiztosan játszottunk.

Facebook - Kövess minket