2024. április 28. vasárnap
Valéria, Nimród
Holnap Péternapja lesz.

Győztünk Beled ellen

Beled - Kapuvár 0-1 (0-0) Beled - Kapuvár 0-1 (0-0)

A Megyei I. osztály 10. fordulójában a Kapuvár a szomszédos Beled városába látogatott, és 1 gólos győzelemmel tért haza Kapuvárra.

Beled - Kapuvár 0-1 (0-0)
v: Vadász Cs.

Beled: Hegyi - Torma, Abdai, Németh R., Horváth I. (Csorba), Molnár Z., Bakos (Balassa), Varga T., Bödecs D. (Pinczés), Bödecs B. vezetőedző: Farkas Ferenc

KSE: Tüske - Kovács M., Müller, Kiss Á., Papp R., Varga T., Péter D., Molnár G., Nicsenko (Sárándy), Szabó P., Varga B. (Licskai) vezetőedző: Varga József

gólszerző: Molnár G. 91. perc
kiállítva: Hegyi 92. perc

Rögtön kapuvári lehetőséggel indult a mérkőzés, amikor is a 2. percben Szabó P. csapott le egy könnyedén elpasszolt labdára, egy az egyben vezette Hegyire a játékszert, de gyenge megoldást választott - közre játszott benne a játéktér rossz minősége is - így Hegyi hárítani tudott. Sokáig semmi nem történt, mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, rengeteg hiba, csapkodás jellemezte a rossz talajon a játékot. A 27. percben Bödecs B. lőtt egy legurított szabadrúgás után, ez még levágódott, majd Molnár Z. tüzelt 14 méterről, Tüske lábbal nagyot védett. Egy perc múlva Bödecs B. 20 méteres lövését hárította vetődve Tüske. Újabb egy perc elteltével Hegyinek akadt munkája, miután Varga B. egy elegáns cselt követően 14 méterről lőtt a kapus ölébe. A 37. percben Molnár G. kapott jó indítást, ám picit elkapkodva a lehetőséget 16 méterről az égbe lőtt. A 40. percben Varga B. harcolt nagyot őrzőjével, már úgy nézett ki, hogy helyzetbe is kerül, ám Németh R. az utolsó pillanatban szerelni tudott. A 45. percben Molnár G. nagy bedobása után a továbbcsúsztatott labdát Szabó P. 4 méterről a felső lécre fejelte.

A második félidő 10. percében Szabó P. szép egyéni játék után okosan centerezett az alapvonalról, középen Nicsenko 3 méterről senkitől sem zavartatva a kapufát találta el. A túloldalon Bödecs B. 25 méteres életerős lövését öklözte oldalra Tüske. A 62. percben formás vendég támadás végén Varga T. 14 méterről kissé tán elkapkodva fölé durrantott. A mérkőzés utolsó harmadában egyre inkább fölénybe került a KSE, a hazaiak jobbára előreívelt labdákkal próbálkoztak. Egy ilyenből került helyzetbe Bödecs B., ám éles szögből leadott lövését a rövid sarkot jól záró Tüske lábbal hárította. A 86. percben újabb óriási ziccert rontott a KSE: ekkor Varga T. kapott jó indítást, már csak Hegyivel állt szemben, ám a beledi hálóőr lábbal nagyot védett. A győztes gól végül a 91. percben született meg: Szabó P. szögletét a jó ütemben emelkedő Molnár G. fejelte a jobb sarokba. 0-1. A gólt követően Hegyit reklamálás miatt kiállította a játékvezető.

Összességében egy alacsony színvonalú, küzdelmes mérkőzésen a több és nagyobb helyzeteket kialakító Kapuvár rászolgált a győzelemre. Beleden mindenki megszenved a 3 pontért - jól mutatja ezt, hogy a Csorna is csak 1 pontra volt jó, míg a Csanak kikapott -, így értékes győzelmet aratott csapatunk, amely 2 hete Lipóton a 94. percben bukott el, ellenben ma a 91. percben szerezte meg a mindent eldöntő találatot.

Facebook - Kövess minket