2024. május 3. péntek
Tímea, Irma
Holnap Mónika, Flóriánnapja lesz.

Kapuvári gimnazista a junior BOX EB-n

Erdélyi Roland az Ökölvívó Európa Bajnokság kapuvári harcosa Erdélyi Roland az Ökölvívó Európa Bajnokság kapuvári harcosa

A kapuvári gimnázium 10/b osztályos tanulója Erdélyi Roland a Junior Ökölvívó Válogatott csapatával Anapába (Oroszország) utazott, az Ökölvívó Európa Bajnokságra. 15 órás út után rövid pihenő, majd irány a ring.

 

Kiskora óta Sopronban boxol, és eredményei alapján kiérdemelte az ország képviseletét az oroszországi Junior  Ökölvívó Európa Bajnokságon.

Az EB 3. napján hétfőn, egyhangú pontozással győzelmet aratott román ellenfele ellen, így a legjobb 8 közé került. Szerdán egy szlovák ökölvívóval fog az éremért bunyózni akit már egyszer sikerült megvernie!

Az esélyek megvannak, de azért érdemes szurkolni, mert városunk táptalajából, újabb sikeres sportoló látszik gyökerezni, még akkor is, ha edzéseit kapuvári ökölvívó szakosztály híján Sopronban végzi.

 

Hajrá Roland! Kívánjuk, hogy úgy gyere ki a kötelek mögül, hogy edződ és magad is elégedett legyél a ringben mutatott teljesítményeddel!

 

Aki szeretne bepillantani a küzdelmekbe, az a képre kattintva megteheti, és élőben követheti az eseményeket. Sajnos Roland meccsének pontos időpontját, és hogy hányas ringben fog mérkőzni még nem tudjuk, de aki az ökölvívást szereti, az biztos lehet, hogy jó meccseket fog látni.

Facebook - Kövess minket