2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra, Szandra
Holnap Ivó, Milánnapja lesz.

Ausztriában aranyeső várt a Castrumra

10 ország részvételével zajlott a 2017-es Austrian Open. Városunkat ezen a jeles Nemzetközi Bajnokságon ismét a Castrum SC Kapuvár sportolói képviselték, és aratták győzelmeiket. Bán Lili és Végerbauer Roberta sorra osztották az wazarikat, ipponokat küzdelmeik során. Pantelics Bence pedig ezúttal bíróként debütált Bécsben.

A Castrum ismét hozta a maximumot! Ausztria, Csehország, Szerbia, Horvátország, Svédország, Spanyolország, Görögország, Lengyelország, Németország és Magyarország harcosai képviselték magukat a hétvégi versenyen.

 

Sensei Pantelics Péter három harcosát vetette be az Osztrák Bajnokságon. Roberta és Lili a küzdőtéren, míg Bence a küzdőtér sarkán (Nemzetközi Bíróként) vett részt az osztrák versenyen. Mindhárman a legjobbat nyújtották. Lili és Roberta útját KO-k kísérték a bajnoki címekig. Svéd és főleg lengyel ellenfelek jutottak nekik a sorsolást követően, de ezúttal sem találtak legyőzőkre.

 

Bán Lili az Austrian Open -55 kg-os bajnokaBán Lili az Austrian Open -55 kg-os bajnoka

 

Mivel Németh Veronika hamarosan Kazahsztánban a Világbajnokságon méretteti meg magát, ezért számára ez a verseny nem volt releváns ugyanúgy, mint társának Pantelics Bencének, aki 2 hét múlva a Dan vizsgán méretteti meg magát az SHSZ Nemzetközi Edzőtáborában Balatonföldváron.

 

Pantelics Bence bíráskodikPantelics Bence bíráskodik

 

Bence most bíróként debütált a rangos versenyen, ahol ifjúsági, junior, felnőtt és senior harcosok mérték össze tudásukat.

 

Végerbauer Roberta osztrák bajnokVégerbauer Roberta osztrák bajnok

 

- Szeretném ismét megköszönni azt a lehetőséget támogatóinknak, hogy ezen a bajnokságon is bebizonyíthattuk a Castrumos virtust. Ezúttal is büszkék lehetnek a Castrumra, mert nevüket egy olyan csapat hordozza a zászlaján, mely - ezen a versenyen is - a legeredményesebb magyar csapatként szerepelt.

Külön öröm, hogy idén már második éve, hogy Pantelics Bencét az Új Európa Alapítvány is támogatja sikerei elérésében. - nyilatkozta sensei Pantelics Péter a Castrum elnöke

 

 Pantelics Bence felkészülését az Új Európa Alapítvány támogatja

 

Büszkék vagyunk, hogy az Infókapuvár is támogatja a Castrumot!

Facebook - Kövess minket