2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra, Szandra
Holnap Ivó, Milánnapja lesz.

Sopronban tüntették ki a kapuvári karate edzőt és tanítványát

Roberta osztályfőnönőjével, és edzőjével Roberta osztályfőnönőjével, és edzőjével

A Soproni Szakképzési Centrum és a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara idén első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal köszöntötte díjátadó ünnepségén a középiskolások országos tanulmányi, szakmai, sport és egyéb versenyein kiemelkedő eredményt elért tanulóit, tanárait és szakoktatóit, május 24-én. Ez alkalomból, Végerbauer Robertát, és edzője Sensei Pantelics Péter is átvehette a díjat.

 

A 2016/17-es tanévben a szakképzési centrum 5 tagintézményének 30 tanulóját, 24 felkészítő tanárát, szakoktatóját, valamint edzőket és a gyakorlati oktatást végző vállalkozások oktatóit díjazta kiemelkedő teljesítményükért.

A tanulók több országos versenyen is megmérettettek, többek között az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen (OSZTV), a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen (SZKTV), az Ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén (ÁSZÉV), de részt vettek irodalmi, marketing és gasztronómiai versenyeken, Világ-, és Európa Bajnokságokon és Diákolimpián is.

 

Végerbauer Roberta a Castrum SC Kapuvár Junior nehézsúlyú női Világ-, és Európa Bajnoka a Soproni Szakképzési Centrum, Porpáczy Aladár (Fertőd) tagintézményének tanulója. A május 24-i ünnepélyen a díjakat Králik Tibor, a Soproni Szakképzési Centrum főigazgatója, és Horváth Vilmos, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke adták át a Castrumos karate bajnoknak, és edzőjének.

 

Végerbauer Roberta átveszi a díjatVégerbauer Roberta átveszi a díjat

 

 

Gratulálunk a Díjazottaknak, és további jó eredményeket kívánunk!

Facebook - Kövess minket