2024. április 27. szombat
Zita, Mariann
Holnap Valéria, Nimródnapja lesz.

Castrumos "Para sportoló" az iKarate Világkupán

iKarate Global -Világkupa iKarate Global -Világkupa

10 ország 146 para sportolója indul 2023. június 18-án az I-Karate Global Világkupán, Belgiumban. A Castrum SC Kapuvár versenyzője Magyar Lóránt is kvótát szerzett, és küzd a dobogós helyért.

 

Óriási lehetőség minden sportoló számára, hogy Világkupán képviselheti hazáját. Ha ezt mág egy kicsit mélyebb gondolatokra helyezzük, akkor érthető, hogy mekkora boldogság, és izgalom egy para sportoló számára.

Magyar Lóránt a Castrum SC Kapuvár "Para Karatés" versenyzője, Magyrországot képviseli a hétvégén Antwerpenben, az I-Karate Global Világkupán.

A 146 sportolóból, 240 nevező egyéni, 104 nevező Csapat, Fegyver és Páros versenszámban indul.
10 ország versenyzője, 47 Kategóriában mérő össze tudását, hogy eljuthassanak a dobogóra.

Lóránt, rendszeresen készül egészséges társaival, a Régi Rendőrkapitányságon kialakított Castrum Dojoban. Edzésről - edzésre átlépi határait, és készül a Para karate versenyekre. Korábban Senpai Tátrai Katalin irányítása mellett edzett Érden, majd a COVID járványt követően, haza költözött Petőházára, és a Castrum Dojoban, Sensei Pantelics Péter irányítását követve folytatta edzéseit. Versenyeredményeinek köszönhetően, 2023. június 18-n Antwerpenben léphet tatamira a Világkupán.

A versenyző sport páyafutását, Petőháza Község Önkormányzata, a Pellet-Produkt Kft, Gyopáros Alpár országgyűlési képviselőnk, Fesztivál Hungária Kft, a Full Sopron Kft, a Kapu MH Kft, és a Kapulan Kft  támogatják.

Szurkoljunk Lórinak, hogy elérhesse álmait!



Kapcsolódó elemek

Facebook - Kövess minket