2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra, Szandra
Holnap Ivó, Milánnapja lesz.

Szlovákiából is érmekkel

Németh Virág harcban Németh Virág harcban

Március 25-én a Slovak Openen 4 ország több, mint 400 fiatal karatékája vett részt. Városunkat a Castrum SC Kapuvár képviselte és a 11 versenyző 2 arany-, és 4 ezüstérmet ért el.

 

A többnyire fehér-, narancs- és kékövesekből álló fiatal Castrumos versenyzői gárda a Slovakian Open Nemzetközi bajnokságon vett részt Dunaszerdahelyen. A 2018-as Szlovák Bajnokságon, lengyel, ukrán és magyar versenyzők is szép számmal képviselték hazájukat. . 33 egyesületből, közel 420 fő képviselte magát.

 

Serfőző Zalán és Szalai Kitti aranyérmet, míg Németh Virág, Bacsó Márton, Babos Boglárka és Csonka Lili ezüstérmet szereztek a nap folyamán.

„- Ez a fiatal csapat nagyon nagy küzdőszellemről tett tanúbizonyságot a hétvégén. Az, hogy a döntőkben nem mindenkinek sikerült az aranyérem megszerzése egyáltalán nem szegte a gyerekek kedvét. A küzdelmek során nagyon szoros csatákat követően maradtak alul a tapasztaltabb, magasabb öves ellenfeleiknél. Nagy szükség van a versenyrutin megszerzésére, hogy a jövőben még csillogóbbra válthassuk ezeket az érmeket.

Ez a szlovák bajnokság pedig egy remek lehetőség volt erre. „ – nyilatkozta Sensei Pantelics Péter a Castrum edzője.

 

slovakOPEN

Facebook - Kövess minket