2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
Holnap Konstantinnapja lesz.
Infókapuvár

Infókapuvár

Selfies labore, leggings cupidatat sunt taxidermy umami fanny pack typewriter hoodie art party voluptate. Listicle meditation paleo, drinking vinegar sint direct trade.

Gyereknap Kapuváron

2024 május 15,

Gyereknapi programok Kapuváron.

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

Szerdán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond országjáró kampánykörútjának kapuvári állomásán a Kapuvári Tanuszodánál és a Piactéren.

Egységes csapatként szerepeltek a NEbuló FSE U10-es játékosai a soron következő csornai fesztiválon.

Nyolc Castrumos Ovikaratés nevezett a 2024-es Rakurai Gumikirály Nemzetközi Karate Verseny Csipeszharc bajnokságára, szombat délelőtt.

A balatonfüredi Annagora Aquaparkból indult a 2024-es NN ULTRA BALATON, ahol a kapuvári étterem csapata idén is megmérettette magát.

Hatodszorra azért végre sikerült a győzelem a KSE felnőtt labdarúgóinak. Ráadásul idegenben játszott a csapat, és onnan sikerült pontot szerezni.

A 2023/24-es tanév érettségizőinek ballagásán a Gimnáziumi tantestület javaslatára Hámori György polgármester úr adta át idén is a Kapuvár Város Érdemes diákja díjat.

Hétfőtől országszerte, így május 6-án Kapuváron is elkezdődtek az érettségi vizsgák. A PSZV Gimnáziumában 90 fő tesz remélhetőleg sikeres érettségit a napokban.

Az április 30-i Bagossy koncert annyi látogatót vonzott, hogy szinte lépni sem lehetett a kapuvári Várárokban.

1. oldal / 218

Facebook - Kövess minket