2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
Holnap Emmanapja lesz.

Sport

Sport hírek Kapuvárról, Győr-Moson-Sopron megyéből, és távolabbról.

Ami a csövön kifért. A 24 éves Szalay Berta Spanyolországban állhatott a WKB 1. Open Kyokushin Karate World Championship dobogójának a tetejére a hétvégén. Ezzel a sikerrel, megszerezte a Castrum…
Siklósra utazott szombaton a Castrum egy kisebb utánpótlás csapattal a Kyokushin Karate Utánpótlás Magyar Bajnokságra, ahol a kapuvári karatésok 5 arany-, 3 ezüst - és 1 bronzérmet harcoltak ki
Október 26-n ünnepélyes keretek közt vehette át Serfőző Hanga Niobé - "Kapuvár Város Érdemes Sportolója" díjat, Hámori György polgármestertől.
A Páli Szent Vince Katlikus iskola rendezte meg idén is a Hanság Kupa lány kézilabda tornát, amelyen idén is három csapat vett részt.
Vármegyei I. osztály 11. forduló. A kapuvári csapat magabiztos, jó játékkal győzte le a tabella elején álló, ellenfelét.
Szeptember 16-án ünnepelték a Castrumosok a kapuvári karate sport 40 éves fennállását. Szamuráj kardokat kaptak ajándékba az Európa Bajnok versenyzők.
Az iKarate Global Magyar Bajnokságon Magyar Lóránt egy ezüst-, és egy bronzérmet harcolt ki a Castrumnak szombaton Soroksáron.
A WILK ( Wink – Intretech Maraton és Félmaraton, Laurastar Futónap, KapuvárRun ) Kapuváron megrendezett futóverseny 2023.09.24-én vasárnap. Még lehet nevezni.

Facebook - Kövess minket