2024. július 22. hétfő
Magdolna, Magda
Holnap Lenke, Borisznapja lesz.

Impresszum

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Szerkesztő: Pantelics Péter és az Élet Kapcsolat: hirek[KUKAC]infokapuvar.hu
Tel: +3620 9459-416
 
Az oldalon fellelhető hírek, információk Kapuvár várossal, és lakóival összefüggésbe hozható írásokat hivatott összegezni.
Az oldal célja, hogy egy olyan platfromot biztosítson a Rábaközi város lakóinak, ahol információt cserélhetnek Kapuvár várossal kapcsolatos dolgokban.
Az elfajzott médiával szemben, igyekszünk értékként kiemelni a dicsőséget, a szorgalmat, az elismerést.
Az Infokapuvár portálon még az is hír, ami esetleg más, megyei portáloknak nem az.
A lényeg: - Kötödjön Kapuvárhoz, és a helyi lakossághoz.
 

"Hírek Kapuvárról, nem csak Kapuváriaknak!"

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.infokapuvar.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem!

Az infokapuvar.hu weblapon ("lap") található tartalom az INFOKAPUVAR ("kiadó") szellemi tulajdona. Az Kiadó fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára, az INFOKAPUVAR.HU oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az infokapuvar.hu követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni. Az Infokapuvar.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Az infokapuvar fentartja a jogot, hogy hirdetéseket támogatásként, akár ingyen is rendelkezésére bocsásson azon szervezeteknek, partnereinek, akik azt megérdemlik.

A portál célja nem kimondottan az anyagi haszonszerzés, pénzcentrikus világ tovább táplálása!

Impresszum: a Szolgáltató (Eladó, Vállalkozás) adatai

Név: Peter Pantelics

Székhely: 1230 Wien, Altmannsdorfer str. 172/31/2

Levelezési cím: 9330 Kapuvár, Pozsonyi u. 5.

Adószám:  ATU63885905

Képviselő: Pantelics Péter

Telefonszám: +36 20 9459416

E-mail: hirek[kukac]infokapuvar.hu

Honlap: http://www.infokapuvar.hu

Bankszámlaszám:  AT14200 20010726710

Tárhelyszolgáltató adatai

Név: Peter Pantelics

Székhely: 1230 Wien, Altmannsdorfer str. 172/31/2

Elérhetőség: +36 20 9459 416 email: peter[kukac]pantelics.hu

Facebook - Kövess minket