2023. november 29. szerda
Taksony, Brenda
Holnap András, Andor, Endrenapja lesz.

Ismét Szabó M. Károlyé a méteres kupa

Szabó M Károly Szabó M Károly

Szeptember 10-én vasárnap rendezték meg Sopronban a Kucsara György Emlékversenyt, ahol Szabó M. Károly 60+ kategóriában sportpisztoly, nagy kaliberű pisztoly és légpisztoly versenyszámban is első helyezést ért el.

Miután Szabó M. Károly lőtte a legtöbb 10-es találatot az összes induló közül, így újabb egy évre, ismét ő vihette haza az 1 méteres vándorserleget!

Gratulálunk a Mesterlövésznek

Kapcsolódó elemek

 • Kilenc érmet hozott a kapuvári Sportlövő Kilenc érmet hozott a kapuvári Sportlövő

  A Bázis Lövészegyesület tagja, Szabó Árpád szép eredményekkel zárta a Sarlóspusztán megrendezett hétvégi versenyt.Úgy gondolta, ha már elutazik Sarlóspusztára, elhozza azokat a díjakat, amiket csak lehet. 9 éremmel tért haza Kapuvárra.

 • Mindent is(!) vitt a Kapuvári Mesterlövész Mindent is(!) vitt a Kapuvári Mesterlövész

  Vasárnap rendezték Sopronban a Szántó Sándor Emlékversenyt, ahol Szabó M. Károly, a Bázis Lövészegyesület versenyzője két arany-, egy ezüst- és bronzérmet szerzett. Ezen felül, még a verseny vándorserlegét is haza hozhatta Kapuvárra.

 • Két arany, és egy ezüst - Remekelt a kapuvári Mesterlövész Két arany, és egy ezüst - Remekelt a kapuvári Mesterlövész

  Mai napon (április 15-én) rendezte meg Zalaegerszegen a Göcsej Lövészegyesület a Húsvét Kupát, ahol Szabó M. Károly ismét remekelt.

 • Most sem hibázott a kapuvári Mesterlövész Most sem hibázott a kapuvári Mesterlövész

  A Bázis Lövész Egyesület versenyzője, Szabó M. Károly a Kucsara György emlékversenyen 3 aranyérmet szerzett az elmúlt hétvégén.

Facebook - Kövess minket