2023. március 24. péntek
Gábor, Karina, Miléna
Holnap Irén, Írisz, Irinanapja lesz.

Chicago zajlik Kapuváron

A magára hagyott bolgár audi A magára hagyott bolgár audi infokapuvar.hu

Kapuváron, a kora reggeli órákban több autóbaleset is történt, melyet külföldi állampolgárok okoztak. A szerencsétlenebb kimenetelű négy halálos áldozatot is követelt.

A Cseresznye soron, a város irányába szabályosan közlekedő mazda gépjárművet, a Margit híd utcai kereszteződésben kapta oldalba a nagy sebességgel közlekedő bolgár rendszámú audi. Az elsőbbséget nem adta meg a külföldi gépjármű, és nagy sebességgel a kapuvári hölgy mazdájának oldalába hajtott. Ezt követően az audi sofőre tovább hajtott, de csak a Pozsonyi utca sarkáig jutott, ahol is a működésképtelen autót magára hagyva, a négy utas ruháikat, csomagjaikat szétszórva gyalog menekültek tovább.

A mazda sofőrje jól van, a balesetet szerencsésen megúszva folytathatta napi teendőit. 

A Tőzeggyári út lezárva

Kevésbé volt szerencsésnek mondható az a baleset, ami Kapuvárról a pomogyi határ felé vezető úton történt. Ott Miklósmajor és Tőzeggyár közötti szakaszon a hídra csavarodott fel egy külföldi gépjármű. A gyorshajtás és az útviszonyok nem ismerete négy halálos áldozatot követelet.

A police.hu itt számol be a történtekről >>>

A reggeli órákban még tart a helyszínelés. Vezessen mindenki óvatosan!

További képek alul, a galériában!

 

Kapcsolódó elemek

  • Baleset a Damjanich utca sarkán Baleset a Damjanich utca sarkán

    2022.02.14-én 14:50-kor motoro baleset miatt kerólt lezárásra a Damjanich utcai kereszteződés a Piactérnél. A kereszteződést minden irányból lezárták a helyszínelés ideje alatt.

Facebook - Kövess minket