2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
Holnap Konstantinnapja lesz.

Gartai Adventi programok

Adventi programokkal várják Gartán is a látogatókat.

advent garta

Kapcsolódó elemek

 • Adventi gyertyagyújtás a Házhelyben Adventi gyertyagyújtás a Házhelyben

  2023. december 3-n, vasárnap a Házhelyben is felgyúlnak az Adventi fények.

 • A Kiss Pizzéria csapata gondoskodik az Adventi gyertyagyújtás vendégeiről A Kiss Pizzéria csapata gondoskodik az Adventi gyertyagyújtás vendégeiről

  2023. december 2-án, szombaton! Gyere el a Kapuvár Fő terére (Szent Anna Templom mellett), és csatlakozz az Adventi gyertyagyújtáshoz.

 • Adventi vásár Adventi vásár

  December 2-án szombaton lesz az adventi gyertyagyújtás Kapuváron

 • Garta és Kapuvár egyesülésének 100. évfordulója. Garta és Kapuvár egyesülésének 100. évfordulója.

  Név emlékművet avattak szombaton Gartán. Kapuvár Város Önkormányzata, és a Gartáért Alapítvány, Kapuvár és Garta egyesítésének 100. évfordulója alkalmából avatták fel az emlékművet, a Gartai városrészen.

 • Megújult a Gartai Tagóvoda Kapuváron Megújult a Gartai Tagóvoda Kapuváron

  A „Király-tó Óvoda és Bölcsőde Gartai Tagóvoda korszerűsítése” című pályázat benyújtásával Kapuvár Városi Önkormányzat 98,37 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében. A felújítás keretében korszerűsítették a tagintézmény épületét. Sor került a tetőzet rendbetételére, modernizálták a csoportszobákat, akadálymentes parkolót is kialakítottak. Az őszi időszakban új, minőségi játszópark fogadta a kicsiket a megújult intézményben.  

Facebook - Kövess minket