2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
Holnap Szabolcs, Alinanapja lesz.

Adott az első megoldandó feladat

Az éjszakai viharos esőnek "köszönhetően" az új városvezetés már törheti is a fejét, miként kívánják megoldani azt az éldatlan állapotot, mely már évek óta fennáll a Katolikus iskola mögött.

Felhőszakadás, óriási viharok. Naná, hogy mindez Medárd napján.

Ha népi jóslat idén is beteljesedik, akkor bizony nem sok jóra számíthatnak a Lumniczer Sándor utca felől érkezők, vagy épp arra igyekvők.

Az óriási esőzések évek óta okoznak bosszúságot az arra közlekedőknek, és az ott élő lakosoknak. Bár a Piactéri útkereszteződés korábban teljes felújításon esett át, a csapadékelvezetés problémáját nem sikerült megoldani azon a szakaszon.

Remélhetőleg a friss városvezetésnek lesz terve rá, hogy az egyre gyakoribb szélsőséges viharos időjárást követően felgyülemlő csapadékvíz elvezetését XXI. századi módra megoldják.

Nem lesz egyszerű feladat, az biztos, de nem kell aggódnunk, mert azok akik elindultak a 2024-es választáson, tisztában voltak a város helyzetével, és remélhetőleg nem csak a Polgármesteri hivatal puha székeire vágynak, hanem a teendőket sem fogják sutba vetni.

Hajrá, van itt teendő rengeteg

Facebook - Kövess minket