2023. november 29. szerda
Taksony, Brenda
Holnap András, Andor, Endrenapja lesz.

Két éremmel tért haza a Castrumos para sportoló szombaton

Magyar Lóránt, és Sensei Pantelics Péter Magyar Lóránt, és Sensei Pantelics Péter

Az iKarate Global Magyar Bajnokságon Magyar Lóránt egy ezüst-, és egy bronzérmet harcolt ki a Castrumnak szombaton Soroksáron.

A versenyen hat ország (Litvánia, Olaszország, Hollandia, Szlovákia, Belgium és Magyarország ) para sportolói mérettették meg magukat, ahol Lóránt KATA (formagyakorlat) versenyszámban ezüstérmet, míg KUMITE (küzdelem) kategóriában bronzérmet vívott ki.

“- Büszke vagyok Lórira, mind az edzéseken nyújtott teljesítményéért, mind pedig a versenyen elért eredményeiért. Mozgássérült sportolóként, nagy példakép egészséges társai szemében. Ha még a magabiztosságot, és harciasságot tudja fokozni, még szebben fog csillogni az az érem.” - értékelte Sensei Pantelics Péter a hétvége eredményeit.

Kapcsolódó elemek

 • Világbajnoki érem az 50. a Castrumban - Szalay Berta brutálisan menetelt Világbajnoki érem az 50. a Castrumban - Szalay Berta brutálisan menetelt

  Ami a csövön kifért. A 24 éves Szalay Berta Spanyolországban állhatott a WKB 1. Open Kyokushin Karate World Championship dobogójának a tetejére a hétvégén. Ezzel a sikerrel, megszerezte a Castrum SC Kapuvár 50. Európa- és Világbajnoki érmét. Szép teljesítmény egy 10.000-es kisváros egyesületétől.

 • 9 érmet hozott a Castrum Siklósról a hétvégén 9 érmet hozott a Castrum Siklósról a hétvégén

  Siklósra utazott szombaton a Castrum egy kisebb utánpótlás csapattal a Kyokushin Karate Utánpótlás Magyar Bajnokságra, ahol a kapuvári karatésok 5 arany-, 3 ezüst - és 1 bronzérmet harcoltak ki

 • Szamurájkardokat kaptak a 40 éves évfordulón Szamurájkardokat kaptak a 40 éves évfordulón

  Szeptember 16-án ünnepelték a Castrumosok a kapuvári karate sport 40 éves fennállását. Szamuráj kardokat kaptak ajándékba az Európa Bajnok versenyzők.

 • Irány Japán! - A Catrumos Szalay Berta VB kvótát szerzett EB bronzzal Irány Japán! - A Catrumos Szalay Berta VB kvótát szerzett EB bronzzal

  A Világbajnokságra készül Japánba a Castrumos Szalay Berta októberben. A debreceni Shinkyokushin Karate Európa Bajnokságon kivívott bronzérmével megszerezte az indulási jogot, a négy évente megrendezésre kerülő súlycsoport nélküli Shinkyokushin Karate Világbajnokságra.

 • Castrumos "Para sportoló" az iKarate Világkupán Castrumos "Para sportoló" az iKarate Világkupán

  10 ország 146 para sportolója indul 2023. június 18-án az I-Karate Global Világkupán, Belgiumban. A Castrum SC Kapuvár versenyzője Magyar Lóránt is kvótát szerzett, és küzd a dobogós helyért.

Facebook - Kövess minket