2024. május 17. péntek
Paszkál
Holnap Erik, Alexandra, Szandranapja lesz.

Licskai Zsófi a ZTK-ban kosarazik tovább

Licsaki Zsófia a ZTK-ban alapoz Licsaki Zsófia a ZTK-ban alapoz ZTE NKK

A kapuvári tehetséges Licsakai Zsófia a ZTE NKK csapatában folytatja tovább kosárlabda pályafutását. Korábban a Soproni Darazsak csapatát erősítő Zsófi az idei szezont már Zala megyében folytatja.

 

-Kilenc felnőtt játékossal vágtunk neki a munkának, köztük négy újonnan érkezővel – kezdte felvezetőjét Gáll Tamás. – Az egyikük egy régi-új játékos Gáspár-Szalay Virág, aki szülés után tért vissza. Mellette Orsó Viktória és Böröndy Vivien az MTK-ból, míg Licskai Zsófia Sopronból erősíti a zalai csapatot. A felnőttek mellé - Szélesy Judit, Nagy Dóra, Velkey Krisztina, Horváth Zsófia és Jurkó Noémi - négy fiatal játékos is csatlakozott - Csarankó Viktória, Dömötör Dorina, Gaál Zsófia és Németh Fanni, akik még csak kóstolgatják a felnőtt csapat légkörét. Hozzájuk később csatlakozik Lang Vera, Kovács Georgina és Kovács Cintia is. - Tudható meg a ZTE NKK blogjából.

 

Egyelőre az alapozás folyik, ahol futás és a kondicionáló edzések lesznek túlsúlyban, majd fokozatosan kerül elő a labda és a technikai-taktikai edzések veszik át a főszerepet a felkészülés során.
-Az első időszakban meg kell teremteni a játékosok közti összhangot, mind csapat, mind erőnléti szinten. - mondta Gáll Tamás edző.

A bajnokság várhatóan október 3-án kezdődik.

 

Korona Vírus hírek

Facebook - Kövess minket

Hír galéria

Gyereknap Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Orbán Viktor Kapuváron

U10: Szervezett csapatként

Castrumos Ovikaratésok sikernapja Répcelakon

Ultrabalatont futott a Shop-Stop csapata

5 vereség után megtört végre a jég

Füzi Borbála - Kapuvár érdemes diákja

Megkezdődtek az érettségi vizsgák