2024. május 17. péntek
Paszkál
Holnap Erik, Alexandra, Szandranapja lesz.

Tudósít a Hétfő KC

Tudósít a Hétfő KC Hétfő KC

Kézilabda: A HétFő Kc U-13 lány csapata, (ETO 3 néven) melynek edzője, és sok játékosa Kapuvári, a második fordulón, és négy mérkőzésen van túl az Országos Gyermekbajnokságban. Eddig 3 győzelem, és egy vereség a mérleg.

A Tóth László régiójában 09.26.-án a csapatok nem rágták le a körmeiket. Szoros eredmény egyik mérkőzésen sem született. ETO 3-as csapatunk is szépen beszállt a sorba. Első mérkőzésen mi kaptunk a pofont, második találkozón mi adtuk.

A Szombathelyi Student ellen 5-10 percig még volt tűz a társaságban, hisz 0:2-ről fordítottunk 3:2-re, de ezt követően megérintette játékosainkat a lelketlenség, kishitűség, a rengetek technikai hibáról nem is beszélve. Ezt ellenfelünk kihasználva ötletes játékkal sima győzelmet aratott felettünk.  ( 29 – 13 )

 

A Rábaközi rangadó

A nap Rábaközi rangadójának (HétFő Kc – Bősárkány Buborékok)  nem igazán kedvező előjelekkel tudtunk nekivágni, ezért egy kis átszervezésre is kényszerült Remete Róbert edző.

Ez a szokatlan helyzet meg is látszott a csapat teljesítményén, főleg az első 10 perc folyamán. Ennek is köszönhetően 5:5-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Főleg ebben az időszakban a technikai hibák elkövetésében és a minél kapkodóbb játékban versenyzett mind a két csapat egymással. A mérkőzés további részében nekünk sikerült előbb megnyugodnunk. A félidőre 11:5-ös vezetéssel fordulhattunk. Ez valamelyest megnyugtatta lányainkat, a különbség kis lépésekben elkezdett növekedni, de a második játékrészben sem sikerült tudásuk határait feszegetni. 23:6-os vezetésnél mind a két edző belátta, hogy itt már komoly fordulat nem várható, ezért általános cserékre szánták el magukat. A végeredményt jelentő 21 gólos győzelem egy technikai hibáktól hemzsegő mérkőzésen született. (29 - 8 )

 

Remete Róbert nyilatkozata a mérkőzéseket követően:

"- Ennél sokkal jobb teljesítményre lehetnénk képesek, ha hinnénk magunkban és az elvégzett munkában. Egyazon produkcióval a két végletet sikerült elérni! Ennek vagy vereség a vége Vas megye kiemelt csapatától, vagy egy sima győzelem Rábaközi riválisunkkal szemben!"

Korona Vírus hírek

Facebook - Kövess minket

Hír galéria

Gyereknap Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Orbán Viktor Kapuváron

U10: Szervezett csapatként

Castrumos Ovikaratésok sikernapja Répcelakon

Ultrabalatont futott a Shop-Stop csapata

5 vereség után megtört végre a jég

Füzi Borbála - Kapuvár érdemes diákja

Megkezdődtek az érettségi vizsgák